Even voorstellen…

Ik ben Linda Claessens, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen waarvan de oudste op het MBO zit en de jongste op de middelbare school. Ik ben bijna 20 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs. Al die jaren heb ik afwisselend gewerkt als remedial teacher en groepsleerkracht van alle leeftijdsgroepen. In 2019 heb ik besloten al mijn ervaring in te gaan zetten in mijn eigen praktijk.

Naast Remedial Teacher ben ik ook Specialist Jonge Kind en behandelaar van kinderen met Ernstige reken- en wiskunde problemen en Dyscalculie. 

Door veranderingen binnen het basisonderwijs en alle Corona gerelateerde problemen lopen steeds meer kinderen met leer- en/of gedragsproblemen vast. Helaas is er maar weinig tijd en budget binnen de scholen voor de extra hulp die deze kinderen juist zo nodig hebben.  ikblinkuit biedt hulp aan kinderen die het nodig hebben, om ze weer met een positief gevoel naar school te laten gaan want de basisschool moet voor ieder kind een fijne periode zijn.

De naam voor mijn praktijk ikblinkuit is heel bewust gekozen. Ieder kind heeft iets unieks. Ik kijk graag naar wat het kind wel kan en niet naar wat het niet kan. Verder bouwen op wat je kind al kan geeft veel zelfvertrouwen en zal het kind ‘laten uitblinken‘.

Met meer zelfvertrouwen kan uw kind beter leren en nieuwe stof beter verankeren.